tirsdag 21. desember 2010

Influensaen på vei igjen, kommer i romjula?

4.januar:
Folkehelseinstituttet slår fast at årets influensasesong er i gang.


Vi tror influensaen er noen få uker unna, sier Preben Aavitsland, avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet. (15.des)

Sikkert som jula kommer, kommer influensaen også-men kommer den før eller etter jul? Vi får håpe at det ikke slår til før etter at feiringen er over, å få julemiddagen ødelagt av tett nese og feber er en skjebne jeg ikke unner mange....

I Storbritannia har svineinfluensaen kommet igang, og det er allerede rapporter over 10 dødsfall denne vinteren-vi får håpe Norge slipper billig unna i år også.

Ha en God Frisk Jul :)


Her er superpillen som kan holde deg frisk! Alle ingredienserne i Bodyguard har dokumentert virkning. Prøv GRATIS i 30 dager (+ porto kr 69,50). Klikk her!


MEDIA
vg vg tv2 vg vg vg vg

2 kommentarer:

  1. Har hatt infuensa i jula. Det begynte før julaften, med plutselige frysninger, lett feber, en dag med vond hals, slapp, moderat kroppsverking, tørrhoste. Varighet ca 8-9 dager.Så helt pigg og frisk igjen. Kaller det en meget lett influensa.Men guffen nok i mine feriedager.

    Sist jeg hadde influensa er vel 14-18 år siden. Den gang mye sykere og mye høyere feber.
    Helt naturlig med influensa og forkjølelser i denne tiden av året, det har det alltid vært.

    INGEN vaksine på meg. Det beste er å få influensaen, så øker immunforsvaret med det.

    Kjenner folk som har flere alvorlige sykdommer de har ikke tatt vaksine. I 2009 da hysteriet med "svineinfluensaen" var på det verste. Hadde vi et lite sykefravær på jobb.

    Skitt lei av å høre om svineinfluensa. SVAKE barn/voksne, kan dø av en forkjølelse eller en vanlig sesonginfluensa. Helt ærlig, dette hysteriet er folk flest skitt lei.

    Vaksinen for den såkaltesvineinfluensaen går snart ut på dato. Penger tapt om folk ikke tar.

    SvarSlett
  2. Hysteriet på gang igjen.?er av stor interesse nå.Ny type virus.Den som har utviklet vaksinen har tjent seg søkkrik.Kan det være den tidligere Asiasyken som er tilbake ?Vanlig vinterinfluensa tar flere liv.


    KAJA

    SvarSlett