lørdag 11. desember 2010

Terror i Stockholm-Oslo neste???

Så har det altså skjedd- islamsk terrorisme er kommet til Norden. Ikke London,New York, Madrid eller "en plass vi ikke kjenner så godt"-men til vårt broderfolk i øst-Sverige. Ifølge de første rapportene er det en mann med arabisk tilknytning som har detonert en (2) bombe i Stockholm, på bakgrunn av svenskenes deltakelse i Afghanistan. Heldigvis har bare deler av eksplosivene blitt utløst, ellers kunne resultatet blitt mye verre-foreløpig er det utenom attentatmannens død bare rapportert om 2 mindre skadde.

Det endrer ikke det faktum at vi i Norge har fått en tankevekker. Vi har også soldater i Afghanistan, soldater som deltar i krigshandlinger nesten daglig. Vi er i krig. Og snart kan krigen komme til Norge.



Bli Planfadder-gjør en forskjell! Les mer her

MEDIA
vg vg vg svd tv2 vg vg vg vg vg svd vg vg
tv2 svd vg vg vg vg vg vg tv2 vg svd tv2 vg vg
vg
vg
svd vg vgvg tv2 svd tv2 vg

66 kommentarer:

  1. Oi - var det en muslim... Bombe!

    SvarSlett
  2. Blodbadet banker på Norges dør mot øst. Det er kun de aller største dårer med hjerner som middels brennmaneter som tror at multikulturalismen til vår Quisling-regjering kan føre noe godt med seg.Dette er prisen for FN-jobber til Jens,Jonas og Erik.

    SvarSlett
  3. Det er bare å gratulere Sverige. Multikultiparadiset

    SvarSlett
  4. Prøvde å gi ham førstehjelp????
    Er det ikke bedre å hoppe på ham for å være sikker på at han får ønsket sitt om å dø oppfylt?
    Ja, ja. Spøk til side. Da er det vel bare å vente på at noen norske muslimer får vann på mølla og følger i hans fotspor.

    SvarSlett
  5. en dum pakkis som ikke engang klarer og lage en bombe som går av når han vil, kjøp hus til dem da slipper de og sprenge blokken sin når de skal lage en bombe, fattige horer

    SvarSlett
  6. Vi har jo hatt norske muslimer som har forsøkt å sette sammen bomber. Men heldigvis har disse gått av og knertet idioten før dem kom så langt som til Oslo S.

    SvarSlett
  7. Dette advarte FrP mot for 25 år siden. Hadde sosialistene lyttet til "rasistene" den gang, ville terroren ikke vært så nærme nå. Det er kun et spørsmål om tid før dette skjer i Oslo! Det vil eskalere voldsomt i Sverige i årene som kommer. Norge blir tatt med i dragsuget etterhvert, mens Ola Dunk står tafatt og ser på at det skjer. Den dagen kommer at norske sosialister blir trakassert på gaten og sine hjem for at de har sluppet Islam inn i landet!

    SvarSlett
  8. Sa det for et år siden at bomben kom til å smelle i Norge, Sverige eller Danmark og nå har det altså skjedd. Nå må det bli på tide og våkne opp av dvale og innse at ekstremister finnes her til lands også. Et sted måtte det smelle først og det ble Sverige, hva blir det neste??

    SvarSlett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  10. Det bør røre litt på seg i muslimske hjerneceller også. Hadde fyren lykkes og tatt en mengde mennesker med seg i døden, ville noen av dem vært muslimer..dette var jo ved butikker, og det er da ikke bare hvite som bedriver shopping. Er jo hauger av muslimer overalt. Disse terrorist-idiotene bryr seg null og niks om egne brødre og søstre når de slår til. jfr selvmordsbomberne i f.eks. Pakistan. Jeg begriper ikke at noen virkelig kan mene at disse galningene er gode muslimer. De er søppel.
    Bra han kun klarte å bombe seg selv. Ellers ville fjolset sluppet ut av fengsel før eller siden. Sverige har ikke noe strengere straffer enn Norge.

    SvarSlett
  11. Ja, nå har terroren kommet til Skandinavia. Alle normale mennesker, unntatt politikerne, visste at dette bare var et tidsspørsmål. Neste er vel da Oslo, det finnes alltid copycats og jeg bare venter til at en bombe eksploderer på et av de store kjøpesenterene her. Jeg for min del kommmer til å holde meg langt borte derfra, julegaver kan jeg kjøpe på nettet eller i småbutikker. Nå har muslimene oppnådd hva de har planlagt i mange år, at vi norske ikke kan leve et fritt liv slik som før.

    SvarSlett
  12. Min frykt for fremtiden er en total økonomisk kollaps i Europa og den vestlige verden. Historisk sett fører dette til en radikalisering blant befolkningen. Eurpeerne vil fortsette å ha sosialistiske styresett, samtidig som vi blir mer nasjonlistiske. Akkurat som nasjonal-sosialismen. Ekstreme muslimer som utøver terror mot befolkningen de er blitt en del av, kan fører til enorm tragedie for alle innvandrere til Europeiske land, spessielt den muslimske befolkningen kan stå i fare for å bli virkelig skadelidende, og da hjelper det lite at muslimer fornekter nasjonal sosialistenes forsøk på å utrydde jødene under 2 verdenskrig. At historien kan gjennta seg har vi sett. EU og USA er på randen av konkurs, media dekker ikke hvor alvorlig den økonomiske krisen egentlig er, men man kan se på politiske tiltak som iverksettes rundt om i den vestlige verden at noe er på gang.

    SvarSlett
  13. Kommer snart til et sted i nærheten av deg - Husk: Stem rød/grønt!!

    SvarSlett
  14. Herlig med denne berikelsen!!

    Det triste er at bortskjemte nordmenn tror at det bare er paranoide mennesker som tror at Islam er farlig - dette tror de helt til det smeller en dag i nærhet av de, men da er det for sent!

    HVA SKAL TIL FOR AT OLA DUNK SKAL VÅKNE???
    HVORFOR VIL VI RIVE NED DET GODE VI HAR HER I LANDET???

    SvarSlett
  15. Så begynner Sverige og høste, det deres sinnsyke politikere har sådd. I årevis har disse sinnforvirrede elementer importert i 100 000 vis av muslimer, helt uhemmet. De her krapyl går på sosialen, formerer seg som rotter, og hater det stakkars folk som er tvunget til og føde på dem. De her landsforædere som står bak, burde fanges, stilles for retten for høyforræderi, og utleveres til Taliban, eller henrettes.

    SvarSlett
  16. Ja debattanter, det var en muslim. Men legg da også til at baskerne som bomber i Spania er kristne, at IRA i Irland er kristne, at han som skjøt Lennon var kristen, osv osv osv. Skal praten om muslim ha noen som helst relevans så må dere legge til at det var en radikal islamist, og ekstreme folk finnes det bra med i alle religioner. Det er bruk av stereotyper som 'muslim' som skaper hat og fremmedfrykt, og det har vi alt for mye av.

    SvarSlett
  17. Det store spørsmålet er om det tar 1 eller så mye som 5 år før dette skjer i Oslo. For det vil skje. Det er kun et spørsmål om tid.

    Og tid? Den tiden vi hadde til å legge om kursen fra en innvandring ute av kontroll er for lengst forbi. Man kan drive skadebegrensning, men i løpet av en generasjon er jo oslofolk i mindretall i sin egen by. Da er fremmedkulturell ikke den fremmede kulturen lenger. Norsk kultur er blitt den fremmede kulturen i Norge.

    SvarSlett
  18. Minner om denne episoden

    http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/03/29/496479.html

    SvarSlett
  19. Rart å tenke på at noen gidder å gå til helvete for noe sånt vrøvl.

    SvarSlett
  20. klart det kommer til norge også. noen timer med bil fra stockholm så er de midt i oslo. Hvorfor skal vi være spart for dette. Se grønland/tøyen og andre plasser. de bedriver jo terror . homofile får ikke gått i fred , jøder og andre blir banket opp. Hvis noen husker verdensbank (imf) for noen år siden ble ruter knust for millioner i oslo. Politiet svarte med å ikke gjøre noe som helst. Jeg har selv flyttet til en liten plass i sverige for norge er for muslim vennlig for meg

    SvarSlett
  21. Selvsagt var det en muslim! Hvor tett kan man bli i pappen - ved frivillig aa importere metorsteintilbedere til Norden og attpaatil belonne dem med statsborgerskap..tilb
    Lisa

    SvarSlett
  22. Jævla tullinger. Er ikke rart folk ser stygt på utlendinger.

    SvarSlett
  23. Just give the Islamists what they want and they will leave you alone. Norway should keep voting Socialist who will bend over backwards to let the Palestinians know how much you really hate the Jews, and have always done so historically...do this, coupled with giving them billions of your tax payers money to build rockets and suicide bombs, and Norway should be ok.

    SvarSlett
  24. Det finnes opptil 600 000 tusen Irakier i Sverige! Integrering… ** ***!

    SvarSlett
  25. Kjærlighet er det eneste som hjelper.Kjærlighet er det eneste som hjelper:-)

    Nestekjærlighet, forståelse, medmenneskelighet gjør oss alle til det vi ønsker å være:

    Et godt menneske.

    Mobbing, terrorisme og menneskelighet er noe vi må motarbeide og få opp øynene for. Janteloven finnes og vi er alle en del av den.

    La oss sammen forstå og respektere, ikke akseptere.

    med vennlig hilsen
    Dissux

    SvarSlett
  26. Dette kommer aldri til å skje i Oslo, vi har bare fornøyde muslimer på høy trygd i dette landet. De elsker oss!

    ..Det er vel ikke mer enn et par år siden politikerne snakket om at franske tilstander med opptøyer osv. aldri ville komme til norden. Ler meg skakk

    SvarSlett
  27. kast ut alle muslimer! de er det eneste problemet her, alle andre innvandrergrupper klarer å integrere seg og leve her i fred, det er bare mohamed som oppfordrer til vold.

    SvarSlett
  28. Når vi gir fremede kulturer/ relgioner fritt spillerom så går det sånn. Å impotere folk fra steinaldersamfunn med et kvinnesyn/relgion som er så fjern fra norsk virkelig at man tror det ikke....før en blir bombet...
    Ulf

    SvarSlett
  29. Somehow I have little sympathy for Sweden. No country on earth (apart from Norway) has so self-righteously preached to the world about “tolerance” and anti-racism as Sweden and their smug socialist touting population.

    Swedes do however seem to be masters of capitualtion, appeasement , and exhibit a hyper cowardice beyond comprehension. Looking the other way in denial at the criminal war Islamists have been waging against the Swedish population and its tiny Jewish minority for years in Malmo and other Swedish cities is a fine example - Social Democrat approval of ethnic cleansing by doing nothing about it.

    Sweden is a sick country that is being destroyed by their Socialist elite. After this suicide bomb I expect more craven concessions, more mosques built, more sharia compliant laws implemented, more tax payer funding of Hamas et al and more blaming the Jewish from Swedes after this.

    Scandinavia is soft, the Islamists know it and expect an easy victory.

    SvarSlett
  30. lol, jeg flytter til USA snart... kos dere med et råtnende Europa.

    Vi har bygget opp et selvdetruerende samfunn slik at tapere og kriminelle skal ha det bra (FN kåringer), og for at politikerne våre skal få jobb i FN.

    Godt jobba det Norske folk, at bomber sprenges blandt våre kvinner og barn er fullt fortjent, ikke våg å si noe annet.

    SvarSlett
  31. Synd og si det,men beklageligvis kan det se ut som verden trenger en ny Hitler!

    SvarSlett
  32. nå er det på tide å våkne opp for norske politikere også de som kaller seg moderate muslimer,de bör nå samles til massedemonstrasjon og si ifra at dette vil vi ikke ha,om de ikke gjör det så er det nok en stilletiende aksept på det som skjer

    SvarSlett
  33. Ikke alle muslimer er fundamentalister og uroen i enkelte forsteder i Frankrike er ikke pga fundamentalisme, men pga sosial og okonomiske grunner.

    SvarSlett
  34. Reiligøst motivert aktivisme er verdensomspennende og er ikke bare begrenset til islam. Folk som dreper kirurger tilknyttet abortklinikker, regelrett krig mellom protestanter og katolikker og til sist hellig krig flyttet til vår tid. Jeg leser mye hat i innleggene her og er ikke forbauset over at det er så mye krig og elendighet i menneskets kjølvann.

    SvarSlett
  35. det er svärt urovekkende det som hendte,men ennå verre er det at ikke en eneste moderat muslim har kommet med innlegg om hva de mener og hva de har tenkt å gjöre.hvorfor denne tausheten.

    SvarSlett
  36. Living in the US is even worse, criminality, unemployment, twin towers was from terrorism also, bad social security system, fired in one day if you don't follow, homeless all over etc. etc. Terrorism and aggression on the name of religion is not a religion its aggression. What to chose then?

    SvarSlett
  37. Fornøyde muslimer i Norge - det varer bare til Norges kasse er tom. Da setter disse folka i gang. Jeg liker dem ikke, jeg har oversett dem den gang jeg var i jobb (på min måte!!!!) og nå later jeg som at de ikke er i Norge.

    SvarSlett
  38. Det er vel snart på tide at man innser hvor stort problem dette vil bli i tiden som kommer. For de som er kommet til landet og yter sitt vil ikke disse handlingene fra enkelte andre akkurat hjelpe. Og så naive som de som styrer Norge er, skjønner jeg også godt misnøyen blant det norske folk. Norge må for all del ikke ytre sine meninger for da er man rasist. Faens tull. Det er bare for å dekke over å tørre å stå for det man mener. Dette styrker bare den misnøyen som allerede mange av oss i landet har ovenfor utenlandske. Egentlig basert på fordommer og enkelte historier. Håper nå at Norge kan begynne å konsentrere seg om å integrere de som er her. Man kan fremdeles beholde de gode verdier selv om man er i et annet land. Kan man ikke godta at alle er forskjellig og ikke har samme syn og mening der man ankommer, og er man ikke her for å leve med oss og sammen med oss, kom deg til helvete ut av landet. Dette er dårlig utvikling

    SvarSlett
  39. La oss stå sammen mot hva som komme skal, la vikingblodet bruse atter engang!

    SvarSlett
  40. kjäre muslimske moderater hvorfor denne tausheten mot dette som har skjedd i stockholm dersom dere ikke nå går ut å demonstrerer mot dette så har dere virkelig vist hva dere mener og da er det vel bare å vente på höyreekstremister som vil komme på banen.så jeg etterlyser virkelig komentarer fra dere men de kommer nok ikke.

    SvarSlett
  41. det var den eneste måten for han å få frem budskapet sitt på detsverre, la dems eget land Afghanistan og Irak være i fred.

    SvarSlett
  42. Denne bloggen blir sikkert slette snart, slik som alle andre har blitt slettet, derfor er det lite nytte å legge inn en kommentar her.

    SvarSlett
  43. "Muslimer bør ikke stilles kollektivt til ansvar for handlinger begått av én forrykt person, uttaler Islamsk Råd Norge." En lett forklaring, man erklærer denne mannen for forrykt og dermed er saken ute av verden. Denne mannen var sikkert ikke mer forrykt enn mange andre, og derfor kan jeg ikke godta denne foklaringen.

    SvarSlett
  44. Det forundrer meg er at det første lederen for moskeen sa etter terroraskjonen var at han fryktet rassister skulle angripe dem. Han sa ingen ting om hvor fælt det er at noen går til det skritt og skulle spenge å ta livet av seg selv og andre i navn av koranen.

    Vi fikk ikke vite hva han synes om dette, bare at han fryktet svenske rasister. Merkelig? Eller tenkte han at de vantro har fått en liten lærepenge?

    SvarSlett
  45. @Anonym 12. desember 2010 22:42 :
    Å la deres eget land, Afghanistan eller Irak være i fred, ville nødvendigvis ikke hatt noen betydning i det lange løp. Koranen forteller i klare ordelag hvordan oss vantro skal tas og dette er en lære som ALLE muslimer følger i prinsipp.

    Islam er så infisert av grusomheter, barbari og undertrykkelse at om ikke det blir et forbud mot denne fatale religionen, så bør i alle fall forbudet mot nazismen oppheves.

    Desverre er det ingen som "tør" å tale islam i mot, for da hagler det med drapstrusler. Islam kuer sine tilhengere med frykten som sitt våpen og du verden hvor mange som lar seg kue.

    SvarSlett
  46. Forbanna invandrer pakk! Dette er takka!

    Dere skulle aldri ha vært her noen av dere.
    Ja la rasismen blomstre. Det er den eneste måten fremtiden kan få bukt med dette på.
    Akkurat idag hater jeg alle mørhudede, svartskaller og negere!

    SvarSlett
  47. Husk at folk oppfattet og kalte ham for en forsvensket iraker. Han hadde visstnok forandret seg. Så dette potensiale ligger hos alle muslimer.

    Muslimer mener de er i krig med det kristne Vesten. På samme måte som de vil hive ut de kristne krigerne fra muslimske land, bør vi hive ut de muslimske krigerne fra vestlige land. Det vil si alle muslimer, for det er i følge koranen, deres plikt å slås mot de vantro.
    Å oppfordre til vold slik koranen gjør mot annerledestroende er ulovlig i dette landet.

    Politikere, vær så snill å slutte å gi disse våre statsborgerskap. For med dette kan vi aldri hive dem ut og med statsborgerskapet vårt, kan de fritt reise rundt i verden og bedrive terror.

    Om ikke lenge vil vi nordmenn måtte ha visum for å reise overalt fordi disse terroristene kommer til å ødelegge dette for oss.

    SvarSlett
  48. Utrolig at så mange mennesker tror. Religion er fordummende og snever, blir jo veldig tydelig når folk vil sprenge andre og seg selv i lufta, begrunnet i religionens navn. Når alt kommer til alt, er religion en KOLLEKTIV HJERNEVASK av dimensjoner. VÅKN OPP! Lurt inn i religion fra man var barn. Sårbare og godtroende.

    Dette er en kamp vi har tatt i Norge, la oss IKKE invitere religiøse fanatiske idioter inn i landet. Er redd det vil kunne komme til å få fatale konsekvenser på sikt.

    Selv har jeg meldt meg ut av statskirken. Fordi INGEN religion skal fortelle meg hva jeg skal gjøre, hvem jeg skal være, hva jeg skal spise og drikke, når jeg skal gjøre det osv. DET VIL JEG BESTEMME SELV. Klarer forøvrig fint å forholde meg til Norges Lover uten støtte fra noen religion.

    Jeg vil heller ikke ha et liv etter døden. Hørt på tull?! Holder fint med det ene her. Når alt kommer til alt er vi alle sammen litt avansert stjernestøv.

    SvarSlett
  49. Fader at en kan være så tykk i hodet! Kommer til å ødelgge for alle med utlandsk bakgrunn! Personlig mener jeg at det ikke har noe med islam å gjøre. Det er RELIGION som er problemet! Slik Mao sa: "Religion er gift, og jo før du trekker det ut av et samfunn jo lengere lever den!" Hater alt som har med Religion å gjøre, enten det er Isalm eller Kristendom eller jødedom!

    Hilsen integrert Utlending!

    SvarSlett
  50. fy ****, kan de ikke holde seg i sitt eget hjemland og sprenge seg selv. det må ikke andre mennesker til skade for at noen er så blind av religion..

    SvarSlett
  51. den type mennesker må drepes, vikingblodet bruser!

    SvarSlett
  52. Hvis det smeller i oslo, la oss håpe det blir i en moske midt på natta.

    SvarSlett
  53. Har akkurat lest gjennom kommentarene som er blitt skrevet i tråden og jeg vil si meg enig i mesteparten av det. Men jeg må si at ikke alt imponerer like mye, spesielt når folk begynner å trekke inn rasismen i denne saken og går til angrep på mørkhudede generelt. Grunnen til at jeg retter kritikk mot det er at dette er en sak som dreier seg om religion, og selvsagt er det da noen idioter som klarer å blande rasismedebatten i ting som har med religion å gjøre.

    Selv uttrykker jeg bekymring når det gjelder selvmordsbomberen i Stockholm, og er enig med de som ikke utelukker noe lignende i Norge. Dermed mener jeg det burde gjøres tiltak for å på best mulig hindre slike episoder fremover, og det ville for meg vært naturlig å begrense innvandring fra muslimske land. Uten at man på grunn av dette trenger å ytre noe hat mot mørkhudede generelt. En latinamerikaner f.eks kan være mørk i huden uten å en gang ha hørt om Islam. Samme gjelder afrikanere, blandt hvem vi finner en stor mengde kristne.

    Hilsen en godt integrert halvt finne og halvt marokkaner =)

    SvarSlett
  54. Sjekk, The Hour: Interview with Christopher Hitchens (Part 1-2)
    God Is Not Great, How Religion Poisens Everything

    http://www.youtube.com/watch?v=fHmQZwP-cBQ&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=W9rGhUFJhWY

    http://www.dailyhitchens.com/

    SvarSlett
  55. Enig med Samir. La oss ikke blande rase inn i denne debatten, da muslimer kommer i alle farger. Det er islam og muhammedanerne(muslimer) som er problemet.

    SvarSlett
  56. Stopp krigen og stans innvandringen.

    mandal

    SvarSlett
  57. nå må samtlige moderate krefter både muslimske og kristne komme sammen og si klart fra at slike ekstreme individer har vi ikke bruk for.Hvis ikke noe skjer så smeller det i en gate i oslo og deretter som svar på dette, på GRÖNLAND

    SvarSlett
  58. Kan ikke fatte at enkelte på dette forumet kommer med utspill som "skulle ønske hitler levde" osv.. forstår dere ikke at man aldri skal skjære alle over en kam? Det er det samme som å si at alle nordmenn er rasister. Jeg er muslim, kanskje ikke praktiserende, men fortsatt troende, og jeg fordømmer all slags terror og vold. Dere som tror at alle vi muslimer har hat overfor vesten tar temmelig feil! De fleste muslimer skammer seg over at disse terroristene ødelegger islams rykte. Jeg føler at rasismen har spredd seg i hele vesten og selv om jeg er en lovlydig og utdannet "nordmann" ettersom jeg er født og oppvokst her har jeg fått nok av nordmenns holdninger overfor muslimer og vurderer å flytte herfra. Dere rasister kan glede dere over at dere blir i hvertfall kvitt èn utlending ;)

    SvarSlett
  59. ekke rart folk blir mer fundamentalistiske når folk i vesten har slike holdninger og utestenger muslimer...

    SvarSlett
  60. Vesten har vært alt for inkluderende og ettergivende når det gjelder islam. Og takken er at tullinger driver med terroraksjoner.

    Men nå er verden i det minste kvitt en tulling som bare sprengte seg selv.

    SvarSlett
  61. selvmordsbombere, terror og religiøs fanatisme må på lik linje med nasisme bare fjernes med alle midler. Like viktig er det å holde hodet klart når det oppstår slike situasjoner. Ikke la dette bli en heksejakt på hverdagsmuslimen, han har de samme ønskene for sitt liv som deg, det å leve i fred. Det er ingen rask vei ut av dette uføre, men hat og hevnaksjoner vil aldri virke. Stil heller klokkeklare betingelser og krav til de som flytter til Norge. Eksempelvis bør man starte med å forklare hva religionsfirhet er. det er ikke frihet til bla å kalle alle ikke musliner for hunder og urene griser.
    Den rasismen som finnes i islam og kristendommen bør forys. En reformasjon bør komme

    SvarSlett
  62. Hvis det finnes "moderate muslimer", så er jeg en "moderat nynazist"....

    SvarSlett
  63. Han ble hjernevasket av religion. Ikke den første og ikke den siste. Tanker går til hans familie, barn. Imagine no religion, its easy if you try!

    SvarSlett
  64. hadde ikke usa gått til krig mot irak afg,så ville det vært trygt i vesten. finnes ingen bevis for 9-11, usa okuperer dreper sivile muslimer med hjelp fra nato og norge. hva forventer vi !?klart ekstremistene vil slå til her i vesten. vi dreper muslimer,og klart de vil ta hevn. vi bør trekke oss fra afg nå!!!!!

    SvarSlett