mandag 20. desember 2010

Sutre-Siv sutrer om bensinprisen igjen

Nå har SIv hatt problemer med å finne å klage på i det siste og må se Høyre gå forbi seg på meningsmålingene. Da passer det jo fint med et lite hopp i oljeprisen-->bensinprisen så man kan gå ut og dra opp julestemningen med litt misnøye. SIv Jensen sier:
Jensen ser ingen grunn til at du skal betale mer i bensinavgift enn danskene og svenskene, og sier det underbygger deres krav om at avgiften må ned med en krone.

Og dette er jo liksom kronargumentet for de imbesile det. Det faktum at justert for kjøpekraft er ikke bensinen dyrere i Norge enn i Sverige og Danmark holder SIv kjeft om, hun vet inderlig godt at slikt gidder ikke hennes velgere tenke over uansett...eller? Faller folk for denne forenkelte sutringen over bensinprisen?



45 øre* rabatt per liter? Få rabatt i ALLE bensinstasjoner med 365Privat MasterCard (*pumpepris på kr. 12,35-)


MEDIA
vg

9 kommentarer:

  1. Dersom du synes det er OK å betale mer for diesel/bensin, foreslår jeg at du legger igjen noen kroner ekstra til bensinstasjonen neste gang du tanker !

    SvarSlett
  2. Ja, svært mange faller for denne enkle og populistiske retorikken. Folk med nogenlunde IQ og vilje til å sette seg inn i ting avslører dette.

    Dette blir omtrent som TV2`s Holmgang i sin tid med sine spørsmål til seerne: Bør pedofile kastreres? Ja eller nei?

    Drivstoff er ikke dyrt i Norge sammenliknet med andre land. Justerer vi i tillegg for inntektsnivå er det enkelt og greit billig, selv om til og med jeg skulle ønske det var billigere...

    Til slutt er det også igjen viktig å påpeke at at Frp overhode ikke samtidig kommer med forslag på hvordan man skal finansiere et sånt avgiftskutt.

    SvarSlett
  3. Jøvvvla sprøyt. Sosialismen har feilet. Regjeringen har feilet. Stoltenberg har feilet. Det er bare èn ting som gjenstår. Det er bli kvitt den regjerende søpla som ikke har forstått hva demokratiske prinsipper dreier seg om. DLD, kraftpriser, bensinpriser og en folkeforrakt uten sidestykke i norsk politisk historie. Regjeringen er ikke demokratisk. Ap hat gått på grunn og lekker demokrati.

    SvarSlett
  4. Ikke demokratisk fordi DU ikke får viljen din? Tror du burde slå opp ordet.

    SvarSlett
  5. De som kritiserer FRP glemmer at Norge har et samlet avgiftstrykk som er fryktelig høyt, og høyere enn våre nordiske naboer etter at vi har justert for inntekt. Se bare på Sverige f.eks, mye de slipper å betale så dyrt for, f.eks. omregistreringsavg. Det er slik at nordmenn er vant til å betale så mye i avgifter at det skal mye til før vi reagerer. La oss få ned avgiftene, stem FRP!

    SvarSlett
  6. Men forstår du ingen ting? Hvordan tror du Frp hadde gjort dette i regjering?

    Jeg spør igjen: Hvordan vil Frp finansiere dette avgiftskuttet? Ta fra oljefondet igjen, eller?

    SvarSlett
  7. Høyt avgiftstrykk? Du har ikke peiling! Totalsummen til statskassa - alle avgifter og skatter inkludert - er LAVERE i Norge enn de fleste land det er naturlig å sammenlikne oss med - også Sverige. Godt dokumentert, sist gang gjennom stor, internasjonal undersøkelse offentliggjort i Aftenposten. Det nytter ikke å komme med ETT eksempel, man må se på totalsummen. Gjør hjemmeleksa di før du begynner å sutre.

    SvarSlett
  8. Leste nettopp i fvn at bensinprisen aldri har vært lavere i forhold til hva vi tjener.

    SvarSlett
  9. De som forsvarer denne regjeringen burde tenke igjennom sine argumenter om hvorfor de forsvarer denne avgifts og skatte systemet som de er ansvarlig for.
    De som sier at nordmenn betaler lite i forhold til inntekt stemmer ikke. Ta å trekk fra alle de skatte og avgiftene du betaler hver dag så ser man at det er store summer.
    I tillegg så er Norge produsent på olje og gass, det skulle ikke være nødvendig med så høye avgifter på bensin, diesel og fyringsolje.

    SvarSlett