fredag 28. januar 2011

Ikke diett-dette ble for dumt Annette Haga


Anette Haga som er en av nettavisen/Side2 sine "bloggredaktører" skriver igår om superslankeren Anita som har gått ned 30kg. Nå er det klart at man ikke kan forvente journalistisk kvalitet fra en "alminnelig blogger" selv om de skriver godt og mange leser bloggen Deres men det må da gå en grense for hva man kan legge ut på nettavisen sin uten å korrigere det. Hele saken begynner med dette "26 år gamle Anita er en av dem som klarer å slanke seg uten hjelp av profesjonelle, eller ved å følge en bestemt diett."

Dette høres jo bare helt fantastisk ut-men lenger nede så leser vi:
"Anita begynte med å lage absolutt all mat fra bunnen av, og interesseren for konseptet med supermat og raw food økte. Etter å ha lest mange bøker og artikler, kuttet hun i tillegg ut melk og hvetemel, og tilførte alger og gress i måltidene. "

Unnskyld meg Anette Haga, mend dersom DETTE ikke er en diett, så må jeg nesten lure på hva som regnes som diett her i verden-for dette er det mest krevende kostholdet jeg har lest om. (Nei-jeg mener ikke at det er noe galt med rene råvarer og å kutte sukker og ferdigmat-tvert imot). Å gå på diett defineres som å følge et bestemt kosthold for å slanke seg eller bli friskere/kvitt problemer. Og dette Anette HAga-dette er en DIETT!

Om noen er i tvil så kan de jo lese hva en typisk frokost består av :
Smoothie med bl.a. mandelmelk, bær, banan, kokosolje, linfrøolje, chiafrø, aktivated barley, hampprotein og annen supermat, eller en grønn smoothie med ananas, spinat, eple, agurk og supermat.

Det er litt trist at nettavisen ikke gir litt bedre oppfølging til disse bloggskribentene sine, en journalist kunne vel lest over med litt kritiske øyne før publisering kanskje? For dette er bare pinlig lesning!


Ned i vekt-Kaloriguiden er ditt viktigste hjelpemiddel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar