fredag 3. desember 2010

Norge bløffet Sverige!

En måned før norske myndigheter offisielt valgte kampflyet F-35, skal minst to regjeringstopper fra Ap ha gått langt i å love amerikanerne milliardkontrakten.

Det avslører svenske Aftonbladet i dag, på bakgrunn av dokumenter lekket til varslernettstedet Wikileaks.


VAnskelig å se hva svenskene hisser seg opp over her.... prossessen med kampflyvalget tok jo flere år og at det en måned før endelig avgjørelse ble offentliggjort var rimelig sikkert hva som ble utfallet kan da ikke komme overraskende på noen.


MEDIA
vg vg svd tv2 vg

5 kommentarer:

  1. Etter at jeg leste denne artikkelen i VG idag, mener jeg at noen hoder burde rulle ganske fort. Den første som burde gå er Espen Barth Eide som i dag er statssekretær i Utenriksdepartementet. Etter hva man leser i VG i dag begynner man å lure om hele denne jagerfly handelen kanskje utvikler seg til en korrupsjonsak. Hvem vet.

    Espen Barth Eide bruker forresten mesteparten av tiden sin til reiser til utlandet på skattebetalerens bekostning. Her er noen av de reisene han har gjort i det siste:
    6. september - Beslan, Russland
    11. september - Riyadh, Saud Arabien
    27. september - Madrid, Spanien
    3. oktober - New York, USA
    26. november - Vientiane, Laos

    Det er nesten ikke til å tro at en statssekretær i Utenriksdepartementet bruker så mye tid og penger på reiser, når arbeider han egentlig?

    SvarSlett
  2. korrupsjon er i høyeste nivå i her landet, men det har vært usynnlig hit til nå.

    SvarSlett
  3. Men fremdeles finnes det mennesker som stemmer på det superkorrupte partiet AP

    SvarSlett
  4. Nå vet vi hvorfor Espen Barth Eide reiser mye rundt i verden, han vil ha en godt betalt jobb i FN. Asbjørn Eide som er faren til Espen Barth Eide, har hatt store mengder oppdrag for FN og andre internasjonale institusjoner kan man lese. Like father, like son!

    SvarSlett