søndag 27. februar 2011

Faller Gaddafi snart?


Etter revolusjonene i Egypt og Tunisia er det nå Libyas GAddafi som sitter på overtid, men han har ikke tenkt å gi seg frivillig dessverre.

Både militæret og utenlandske leiesoldater settes inn mot hans eget folk i et desperat forsøk på å beholde makten han har hatt i flere tiår i Afrikas rikeste land. Nettopp rikdommen gjør det mulig for GAddafi å forlenge situasjonen når fattige soldater fra naboland hentes inn som leiesoldater.

Gaddafi burde lært av nabolandene-når folket har bestemt seg lar de seg ikke stoppe! Det hadde vært mye mer fornuftig å gå av frivillig og sikre at ettermælet ikke ble altfor ille-men neida. Her skal vi holde fast på makt og privilegier sålenge vi kan, koste hva det koste vil. Mens rikdommene flyttes til utenlandske banker dør folket i gatene i Tripoli og andre byer.

Hvor lenge klarer GAddafi sitte på makten mon tro? Jeg tipper det er over før neste uke er omme...

8 kommentarer:

  1. Om du vill ta reda på dold kunskap som vi inte får höra genom gammelmedia så rekommenderar jag dessa sidor:

    http://civilkurage.wordpress.com/

    http://wearechangeumea.blogspot.com/

    SvarSlett
  2. Så nettopp intervju med en religiøs leder i det "frigjorte Libya" som sa at internet ikke hadde en plass i det nye Libya da det "ledet ungdommen vekk fra Gud."

    Adjø Gadaffi og gratulerer Libyske kvinner. På tide å kjøpe seg burka kanskje ??

    SvarSlett
  3. ja, selvfølgelig vil Gadafi forvinne, for nå er det jo jødenes slagmark og andre folkeslag vil neppe klare seg å overvinne jødens komplott, selvden mektige Htilers regime ikke greide å gjøre det.Tilslutt vil all oljeforekomster i denne delen av verden bli kontrollert av en slags verdens institusjon på overflaten, mens det egentlige styret vil bero i jødenes hender med USA på spissen. Lenge leve jødeherredømme!

    SvarSlett
  4. Pussig at det er nesten umulig å finne blogginnlegg uten en kommentar fra en eller annen psyko konspirasjonsfanatiker..blogger er åpne arenaer for syke folk.

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  6. Ja,nå må de sende inn en eller annen som kan få kontroll over oljen i Libya,bruker noen kroner på våpen,og tar full kontroll over oljenasjonen,til brønnene er tomme,så får folket klare seg selv!Blir vel alla Irak!!Gratulerer til verdenspolitiet atter en gang,de trår til igjen,der det er verdier og hente!!

    SvarSlett
  7. """"Ja,nå må de sende inn en eller annen som kan få kontroll over oljen i Libya,bruker noen kroner på våpen,og tar full kontroll over oljenasjonen,til brønnene er tomme""""

    Joda, det kan virke enkelt for noen, men man må ikke glemme at Libya også har sine allierte, andre med meget store interesser i " oljen", noe som kan skape en meget større konflikt på verdens-basis om man ikke er MEGET forsiktig.
    Alle land har våpen og flere av dem har kjernefysiske våpen, ikke bare verdenspolitiet om det er USA man snakker om her.
    Vær forsiktig. vi har sett før at relativt lokale konflikter har skapt store problemer for hele planeten.

    SvarSlett
  8. F..n har ikke fått sove i natt etter å ha hørt at MOSSAD planlegger terror i Europa og deretter legge skylden på muslimene,slik de ønsket i USA sprenge atomvåpen i en by og legge skylden på Pakistanerene for å ærklære deres atomvåpensystem udugelig,hvorfor leser vi ikke slikt i norsk media?blir vår media virkelig styrt av Amerikanerne og Israelerne?SKREMENDE.

    SvarSlett