fredag 25. februar 2011

Har det klikka for Charlie Sheen?

Oppdatert 8.mars:
Sheen har fått endelig avskjed fra serien etter siste tids oppførsel, seriens fremtid er ikke klar. Er vel bare et tidsspørsmål før Sheen klarer å ta knekken på seg selv....
*******


Mye kan tyde på det ja, og innspillingen av "Two and a half men" er nå innstillt på ubestemt tid etter at Charlie siste dagene har kommet med flere angrep på seriens skaper Chuck Lorre. Charlie har blant annet uttalt at :
Jeg har brukt nærmere ett tiår på å gjøre blikkboksene hans om til gull. Takken jeg får er en sjarlatan som ikke gjør jobben sin, som er å skrive

Det sier seg selv at dette ikke akkurat skaper et positivt arbeidsmiljø, og Charlie har kommet med flere enda sterkere uttaleleser rapporterer kjendisnettstedet TMZ.

Charlie har som de fleste vet vært i flere "uheldige" situasjoner de siste årene, stort sett knyttet til misbruk av narkotika,alkohol og dameproblemer. Han går sin rollefigur en høy gang for å si det forsiktig...

Forøvrig er(var) Sheen med rollen i TAAHM verdens best betalte TV-skuespiller..... nok et bevis på hva narkotika kan gjøre med hodet ditt å kludre til den jobben...

8 kommentarer:

  1. Charlie Sheen er konge ! Han gjør hva han vil, ikke det andre vil han skal gjøre.
    Det er ingen regel om hva du skal gjøre i livet ditt eller ikke. Det er det ingen som bestemmer hva han skal gjøre i livet sitt eller ikke.

    Jeg synes dere svakhjertede sjeler som ikke liker dette skal ta en titt på noe annet. Det er ikke bare Charlie Sheen som tar dop, det er ikke bare Charlie Sheen som kjøper prostituerte.
    Det er mange flere enn bare han som gjør slikt som dere påstår er så jævlig galt av han å gjøre.

    SvarSlett
  2. Charlie Sheens kommentar til Kristian Valen om at han ikke betaler prostituerte for sex, men for at de skal dra etterpå, synes jeg vitner om at han heldigvis ikke har mistet forstanden helt ennå.

    SvarSlett
  3. svar til deg anonyme som skriver øverst:ja han kan gjøre hva han vil men dop ødelegger menneskers hjerner og forandrer deres oppførsel, det er ikke noe å fremelske og være stolt av. Han er en far og viser helt klart ubalansert oppførsel som ligner en i psykose, men de som er psykotiske/bipolare vil ikke innrømme dette selv. Dette vet jeg om. Håper bare mannen får hjelp og ikke bli mer utnytta av media i denne grusomme situasjonen før han virkelig gjør skade..

    SvarSlett
  4. Jeg ønsker Charlie lykke til og håper han får orden på livet sitt.
    Serien er flott og jeg håper den fortsetter om en stund med Charlie.

    Hilsen Perry

    SvarSlett
  5. Hva mener du med å få orden på livet sitt?
    Det er jo nettopp det han har.
    Han har full kontroll og kan leve livet sitt akkuratt slik han vil.
    Med denne oppsigelsen ser vi han neppe igjen på hverken film eller tv shows, blir som en gratis pensjon dette med den oppsigelsen blir det ekstremt enkelt å skaffe seg en fet erstatning.

    SvarSlett
  6. Herregod, dama har ikke noe annet enn silikon både lepper og store popper, han er ikke så desperat regner jeg med, det finnes dukker hvis han ønsker silikon.

    SvarSlett
  7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  8. Påstander om at damene til Charlie Sheen skulle være så silikoniserte tilskriver jeg bare sjalusi. Både Rachel Oberlin og Natalie Kenly virker ganske så silikonfrie.

    SvarSlett