tirsdag 22. februar 2011

UDI oppretter retursentre

Utlendingsdirektoratet (UDI) utlyste tirsdag konkurransen for etablering av 16 retursentre for asylsøkere som har fått avslag på sine søknader.

Det er vel liten tvil om at særlig brannepisoden ifjor har satt fart på evalueringen av de nåværende ventemottakene, og at konklusjoen som Storberget har sagt-er at disse ikke fungerer etter hensikten.

Retursentrene skal erstatte deler av dagens mottakssystem slik at kostnadene skal senkes ettersom det er å forvente at flere returnerer frivillig/hurtig etter etableringen av de nye retursentrene.Det er også mye ledig kapasitet i mottaksbransjen(ja det er faktisk en egen bransje...) etter at antallet asylsøkere begynte å falle kraftig ifjor etter at regjeringen lanserte tiltak for å redusere antallet grunnløse søkere i Norge.


MEDIA
vg vg

6 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Siden innlegget mitt er blitt fjernet, beviser det at vi i norske medier idag i praksis har sensur! Som fölge av röd-grönn politikk!
    Enten har vi menings- og ytringsfrihet, eller saa har vi det ikke. Frihet kan nemlig ikke deles! Det ser de fleste journalister og mange nordmenn ellers ut til aa ha glemt.

    SvarSlett
  3. At innlegget ditt ble fjernet er mer en følge av at du er en drittunge som tror at normal folkeskikk ikke gjelder på internett, og har ingenting med sensur å gjøre. Det er ikke sensur å vaske vekk dritt.

    SvarSlett
  4. Vi må nå få vite hva utlandske kriminelle som og Kreker koster landet.Tallet vil nok komme opp
    i millarder.


    AXEL

    SvarSlett
  5. Så lenge folket i landet ikke demonstrerer og krever demokrati og forandringer før 4 år er gått....,så lenge folket bare sitter i sofaen og klager... så lenge folket vil velge de samme partiene gang på gang, så lenge folket ikke vil kunne lære seg forskjellen mellom en god og dårlig innvandrer....så vil det aldri bli bedre i lille noreg...bare værre, dessverre.Rip.

    SvarSlett
  6. hvor mye koster psy norske staten og utlendinger som betaler skatt!? finnes vel litt mer norske psy enn utlendinger. over til pengebruken,synes alle bør psy testes før de slippes løs i norge.

    SvarSlett