mandag 2. mai 2011

Obama Bin finito!

- USA har gjennomført en operasjon som har drept Osama bin Laden, sa president Barack Obama under en pressekonferanse i natt/morges.


Verdens mest forhatte mann er altså fjernet av amerikanske spesialstyrker. Ikke overraskende ble OBL funnet i Pakistan til slutt, hvor USA lenge nå har hevdet at han har holdt seg skjult. Dette er en stor symbolsk seier for USA, og det vil nok være en stor oppmuntring for amerikanske styrker i særlig Afghanistan men også Irak.

For kampen mot terror er det vel mer tvilsomt at det betyr så mye. Det kan bety noe for organsieringen og kraften til Al Qaida men betyr nok på langt nær at organisasjonen er slått-det er som et mangehodet troll- man kan kappe av et hode men trollet fortsetter.....

Det blir også interessant å se reaksjonene på at amerikanerne samler seg i gatene og feirer OBL sin død..... vi i "vesten" reagerer jo sterkt når det tas til gatene for å feire det vi anser som terrorhandlinger-hvilke reaksjoner får amerikanernes feiringer mon tro?



MEDIA
vg svd vg vg vg vg vg vg vg svd vg vg

12 kommentarer:

  1. Synes det er en merkelig ting att folk feirer att noen dør på denne måten uansett hvilken side de er på, muslimer eller oss normale.

    Rest in pie Osama!

    SvarSlett
  2. Tenk på alle de millioner av muslimer som tok til gatene og feiret i flere dager når rundt 3000 mennesker ble drept av muslimene, for ikke snakke om folkefesten muslimene hadde når Hitler gasset ihjel og nesten utryddet alle jødene.........

    SvarSlett
  3. fy så slemme dere er!!!
    at noen feirer andres død rettferdiggjør ikke at amerikanere kan gjøre det, og haaaaalllloooo, når ble dette en kamp mellom "oss normale" og muslimer???
    idioter.

    SvarSlett
  4. Jeg tviler sterkt på at OBL er død, og hvorfor i huleste skal de begrave han før de får vist frem liket, og samme hvem som had dødd samme hvilken sammenheng det har skjedd i så er det ikke vits i og feire og jeg tror desverre dette kan få konsekvenser for USA men regner mest sannsynlig at det kommer til og bli en false flag operation slik som 9\11. Og når startet kampen mellom "normale" og muslimer?!

    SvarSlett
  5. Vel det at man velger å gi man en muslimsk begravelse er vel bedre en det muslimer gjør med kristne krigere. Lemlestelse og henge den opp ned fra broer etc.
    Bra at det muslimske svinet er død. Nå må i gå etter de andre lederene i organisasjonen, å få disse henrettet likewise.
    Gratuler til USA og den demokratiske verden! Ikke fullstendig seier enda, men ett steg nærmere en kamp vi vil vinne!

    SvarSlett
  6. De sier de ser den usynlige, de sier
    de skal rykke opp terrorens rot

    og hvis rota er utbytting, undertrykking
    krig, hvis rota til den er en annen
    krig, invasjon, hvis rota er viklet inn
    i en annen rot, andre lands, utenlands
    røtter infiltrert innenlands, noen

    kom og rykket opp røtter og forlot
    dem blødende

    vil de ødelegge det ødeleggende
    med nye øldeleggelser, vil de
    plante seg midt i det minelagte
    åpne pandoras eske på nytt

    tømme hele rotsystemet utover, se
    nettverket spredd, se sin rot
    flette seg inn i det stadig mer

    finmaskede, de sier de ser terrorens
    fletter, den usynlige sirkelens rot.

    SvarSlett
  7. og naa blir det endelig fred i verden,right...liksom.det er naa disse gaerningene virkelig faar vann paa moella.clawdia

    SvarSlett
  8. Osama er litt slik som Elvis. Alle sier han er død, men alle ser ham nok i ettertiden.

    SvarSlett
  9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  10. Håper at det ikke blir HELT som med Elvis, Anonym der! Så et program om blodfans som hadde tatt den for langt. Det var en dame i god moden alder som var komplett forelsket i en statue i mannshøyde av Elvis. Denne besøkte hun hver eneste dag, og var der i timevis. Til slutt slår ektemannen i bordet og krever at enten velger hun ham eller hun kan velge Elvisen sin, og hun fortalte tv-teamet som laget programmet at "Det var aldri noen tvil, jeg kunne aldri få meg til å forlate Elvis". En annen dame, også i den farlige alder hadde fått en åpenbaring. Hun så opp på himmelen, og der kom det jammen en sky som med litt godvilje viste ansiktstrekkene til ingen annen enn - du gjettet det: Elvis Aaron Presley. Hun følte varme og kjærlighet strømme gjennom kroppen. Kongen hadde jo valgt å åpenbare seg, som om han sa "Jeg lever!" Hvis vi så skal ha store antall Osama-svermere som driver rundt i verden med tåkete blitt og halvsmil rundt leppene fordi de mener at en liten brent flekk på pizzaen kunne ligne litt på profilen til den kjære henfarne. Det blir litt rart på Furuset nå.

    SvarSlett
  11. Greit at han er død. En fanatisk religiøs tulling mindre på jorda. Trodde han kunne gjemme seg. Fegisen ble til slutt mat for fiskene. Han fikk sin fortjente straff, kanskje slapp han billig unna vil mange si, men men. "What comes around, goes around" :o)

    SvarSlett
  12. "fy så slemme dere er!!!
    at noen feirer andres død rettferdiggjør ikke at amerikanere kan gjøre det, og haaaaalllloooo, når ble dette en kamp mellom "oss normale" og muslimer???
    idioter. "

    håper du blir tatt til fange,torturert og så drept av terrorister,så får du merke på kroppen hvor gode og snille mennesker slikt pakk er.

    og moderator......ytringsfrihet din pikk.
    sletta sist innlegg jeg hadde,jævla idiot.

    SvarSlett